En las clases de ballet de Up!Dansa disfrutamos viendo lo muy importante que es el ballet para nuestras alumnas adultas. Comprobamos año a año los muchos beneficios que aporta el ballet tanto a nivel físico como mental y esto nos motiva a seguir trabajando para mejorar aun más cada dia las clases de ballet para adultos.

Empecé haciendo ballet de niña, pero por circunstancias a los 10 años lo deje… con el paso del tiempo me arrepentí mucho de haberlo dejado, y siempre había tenido la ilusión de volver a bailar pero la idea de que era ridículo que a mi edad lo volviera a intentar siempre aparecía en mi mente…. Ahora con Up!Dansa a mis 51 años y con mi condición física he hecho realidad mi sueño… volver a bailar!!  Agradezco a Berta y a todo su equipo la oportunidad que me han dado de aprender ballet (que no es nada fácil) y disfrutar bailando sin importa edad ni condición, bailar porque te gusta bailar sin miedos ni complejos. ¡¡Muchas gracias!!

Carolina (51)

El ballet per a mi significa més que una activitat física o una forma d’art. Quan em vaig apuntar fa una mica més d’un any, sense tenir cap base, no sabia exactament què esperar. Però des del primer moment, em va sorprendre el bon ambient que hi ha en les classes. Les professores són genials, i les classes sempre són molt motivadores.
En el ballet he trobat un espai per dedicar-me a mi mateixa, on puc gaudir de la tranquil·litat d’aprendre i superar-me dia a dia. Aquest temps que dedico al ballet m’ha permès créixer en confiança i serenitat. Ara, gaudeixo del ballet sense preocupar-me tant per si ho faig bé o malament; simplement em deixo portar i em sento plenament present en cada moviment. Gràcies 

Olga (37)

El ballet… màxima expressió de bellesa, disciplina, superació i amor pel ball i per mi mateixa.Sensacions i sentiments. Control del cos i la ment. Salut.

Anna (49)

Para mi el ballet es bueno para mejorar flexibilidad, coordinación, postura corporal y sobre todo una terapia para olvidarme de los problemas del día a día.Cuando acaba la  clase me siento  feliz

(61)

El ballet per a mi és aprenentatge, constància i disciplina, però tambè plaer, goig de ballar i creativitat. Cada setmana, quan acaba la classe, em sento feliç i relaxada, i cada curs note com millora la tècnica però també l’expressió. 

Elsa (40)

Vaig fer ballet clàssic dels 5 als 17 anys.. i un dia gràcies a l’Instagram vaig descobrir les classes de Up Dansa per adults. Ara, tornar a fer ballet ha sigut un regal! M’he tornat a connectar amb el meu jo de fa molts anys, i el més sorprenent ha sigut veure que el cos te memòria i que tot i que la forma física i l’estat físic no és el mateix.. puc! Soc capaç! I a cada classe milloro i avanço! Estic màximament feliç d’haver tornat a ballar passats els 40! Gràcies Up Dansa! I visca el ballet

Marta (44)

Te gustaría disfrutar de los beneficios que aportan las clases de ballet? Aunque nunca hayas hecho ballet o lleves mucho tiempo sin bailar, tenemos una clase pensada para ti. Ponte en contacto con nosotros en este link o llamando al 667759138 y te informaremos.

Pin It on Pinterest

Share This